Op zoek naar het beetje meer!

06.01.2023

Wanneer we op zoek zijn naar het beetje meer, zijn we zoek naar de schat die begraven ligt in ons diepste binnenste.
Onze ziel heeft een hang naar eenheid en verbinding. Er is best wat lef nodig om eerlijk te zijn tijdens onze hoogstpersoonlijke tocht naar heelheid.

We gaan schatgraven!
We gaan op zoek naar de kostbaarheden uit ons verleden, naar die momenten die van belang waren en ons gevormd hebben. Successen en mislukkingen zijn bepalend geweest voor het verloop in ons leven.
Waar zijn we, op weg naar onze grootse dromen, ontspoort?

  • Welke halve waarheden belemmeren ons?
  • Welke kleine vergeten dingen wakkerden vroeger onze passie aan?

We graven ons een weg naar binnen en ontdek-ken daar nog duizend niet ontdekte gebieden.

Schatgraven

Doe je mee?

We gaan een geïllustreerde versie van onze ziel maken. Een boek waarbij we gaan ontdekken wie we zijn.
Hierbij nodig ik speciaal vrouwen uit, die heel veel doen, maar veel te weinig leven.
Door een reis te maken naar onze ziel, komen we in aanraking met de verborgen schatten die bedolven liggen onder de alledaagse dingen, die ons weghouden van onze innerlijke schatkamer.

Dit heilig avontuur gaan we samen aan.

Het doel van deze zoektocht naar dat beetje meer, start met het afpellen van oude lagen, zoals o.a.: oude kwesties, oude schuldgevoelens, oude patronen, oude reacties, oude wraakgevoelens, oude rivaliteit,...
We gaan ons hierdoor niet langer laten tegenhouden, we gaan ons juist ontdoen van deze emotionele bagage.

We maken een nieuwe start, door creatief te onderzoeken hoe we kunnen komen tot het maken van bewuste keuzes in ons leven.
Want onbewuste keuzes zorgen ervoor dat anderen in onze plaats beslissen en zo leven we niet ons eigen authentieke leven.

We kunnen anderen dan ook niet verwijten dat we niet gelukkig zijn.

We gaan opnieuw ons eigen spoor volgen en stilstaan bij de keuzes die we in het verleden hebben gemaakt en leren nu beslissingen te nemen met ons hart.

Je grenzeloze kracht

We gaan op zoek naar het meisje dat we ooit waren, we gaan de warrige draden ontrafelen van onze herinneringen en de beloftes die we aan onszelf hebben gemaakt. Dankzij deze oude herinneringen gaan we op milde wijze, belangrijke ervaringen in ons leven emotioneel afronden.

Een vervullend leven leiden.

Als je diep in je hart voelt dat er iets cruciaals ontbreekt -ook al heb je misschien alles om gelukkig te zijn- en je voelt je leeg, dan wordt het tijd dat we inwaarts keren. Je kan die droefenis niet wegwerken door buiten jezelf te blijven zoeken naar een oplossing.
Het gemis komt voort uit het losgekoppeld zijn aan ons authentieke zelfgevoel.

Je hoeft alleen maar te weten dat streven naar meer, betekent dat je het met niets minder zult doen dan met wat je verdient. Toegeven dat je meer wilt in je leven is de eerste stap naar een nieuw begin, de eer-ste stap bij de ontdekking van wat dat meer voor jou inhoudt.
We gaan grasduinen in ons leven en maken een SPROKKELBOEK, die onze ziel weerspiegelt.

We hebben allemaal de tijd en de ruimte nodig om naar onze authenticiteit toe te groeien en onszelf te accepteren. Van overleven, gaan we ons een pad banen naar werkelijk voluit leven! Want vaak leven we niet, we bestaan. We overleven maar net, we doorstaan. En de eerste stap uit dit 'nauwelijks leven' is een moedige beslissing, waar je jezelf en je talenten, ruimte en aandacht gaat geven.

Het is moeilijk omschakelen, van een beoordeling van buitenaf naar innerlijke acceptatie, maar die ontwikkeling moeten we allemaal doormaken om als volwassene bij ons wezenlijke zelf te kunnen komen. Je mag je hoogste geluk volgen. Wat is dat hoogste geluk?

Bij welke activiteit ga jij stralen en vliegen de uren voorbij, wanneer raak je het idee van 'tijd' kwijt?

De levenslessen die we leren gaan over:
zelfacceptatie, zelfdiscipline, zelfvertrouwen, zelfkennis, zelfrespect, zelfvergeving, zelfbeschikking, zelfvoorziening en zelfwaardering.

Ken uzelf insta

Kijk in de spiegel en zie de vrouw die je bent, een vrouw met grote klasse, met pit en inhoud. Je bent mooi, intelligent, warmvoelend, sterk, invloedrijk, machtig, geestig, gul, meelevend en bezielend.

Vraag om leiding, helderheid, gemoedsrust en moed, de moed om achter te laten wat je ontgroeid bent!

Hoe maken we nu kans op een gelukkig en vervullend leven?

Als wij onszelf afwijzen en geen rekening houden met onszelf, doet onze omgeving net hetzelfde, inclusief de partner met wie we ons leven delen. Eigenwaarde is niet alles, maar zonder eigenwaarde heb je niets.
'Authentiek zijn'
is waar je voortdurend naar hunkert, maar daarbij staan angstgevoelens ons steeds opnieuw in de weg.
We kunnen de leugens die ons afhouden van een authentiek leven, leren herkennen en ze in het niets laten oplossen, net zoals we kunnen leren het 'bang zijn' in te ruilen voor de heiligheid van onze dromen.

Eigenwaarde

We gaan samen schatgraven, naar het beetje meer, we gaan op zoek naar waar we recht op hebben.

  • onze eigenwaarde aansterken
  • weer geloven in onze dromen
  • weer voelen wie we zijn en waarvoor we staan.

We gaan een drempel over!
Jaren bewandelen we een spiralend pad op weg naar een vage of duidelijk afgetekende bestemming, ook als dat onuitgesproken blijft. We doen ons best om 'iemand' te worden. Als we niet aan de verwach-tingen kunnen voldoen -vooral wanneer het om onze eigen verwachtingen gaat- voelen we ons teleurgesteld.

Maar wij gaan NU voor dat beetje meer!!!

Door onze eigen wereld binnen te gaan, zullen we onze ziel en ons authentieke pad vinden, dan stappen we uit de duisternis en gaan we voluit in ons eigen licht staan.

Innerlijk licht

Zo connecteren we opnieuw met onze innerlijke krachtbron!

Bron: Dat beetje meer -Graven naar het diepste van je ziel- Sarah Ban Breathnach.

Ik nodig je uit...

Je kan je nu al inschrijven om deel te nemen aan een gratis webinar.
Daar leg ik je uit hoe je kan starten met een sprokkelboek en deel ik handige tips, zodat je je heel goed kan voorbereiden.
Nadien volgt er nog een 2de gratis webinar, waar ik je verder meeneem in het proces, dan gaan we samen aan de slag en kan je ook vragen stellen. Let op! ik werk met ZOOM, dit dien je vooraf geïnstalleerd te hebben om te kunnen deelnemen.

De data laat ik nog weten (bij voldoende inschrijvingen start ik zo snel mogelijk). Ik voorzie hiervoor twee avonden in de week.
Kan je er niet bij zijn? Geen probleem, je krijgt nadien toegang tot beide opnames.

Voorinschrijving

Je kan je aanmelden via onderstaande knop.
De data van de webinars volgen zo snel mogelijk.